Stress test

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je waarschijnlijk het idee hebt dat je aan stress lijdt. Middels een stress test kom je erachter of je de symptomen van stress hebt. Deze stresstest is slechts ter indicatie te gebruiken. Natuurlijk zul je naast het doen van deze online stress test een bezoek moeten brengen aan je huisarts om erachter te komen of je echt een teveel aan stress hebt en welke weg je in moet slaan om te gaan ontstressen.

Doe nu onderstaande stress test

De stress test bestaat uit een twintigtal vragen waarbij op iedere vraag één van de vier antwoorden mogelijk is die het meeste op jou van toepassing is. Succes met de test!

[wp_simple_survey id=”1″]

Het resultaat van je online stress test

En ben je tevreden over het resultaat van je online stress test? Is je vermoeden bevestigd? Heb je last van stress? De mate van stress die je hebt is natuurlijk van belang om van je stress af te komen. Als de stress test concludeert dat je last heb van overwegend lichte stress dan hoef je uiteraard minder te ondernemen om te ontstressen dan wanneer je hevige stress hebt. Lees de rest van onze website aandachtig door, ontstressen is echt mogelijk!

Wij hopen dat er door het doen van onze stress test een hoop duidelijk is geworden voor je. Een teveel aan stress is niet prettig en het kan je dan ook behoorlijk belemmeren in je dagelijks leven. Test stress vanaf nu regelmatig! Soms is het lastig om de stress symptomen te herkennen.